Árak, helyszínek
Felmérések

Az állapotfelméréseket Gergely Anikó vezető terapeuta végzi.

Az ország bármely részéről fogadok gyermekeket! A felmérést követően megkeresem a család számára legközelebb lévő, legmegfelelőbb terapeutát, akivel személyesen konzultálok a vizsgálat eredményéről, a fejlesztés irányvonaláról.

Óvodás korúaknál a felmérés részei: egyrészt a GOH-GMP diagnosztikából, melyek a beszédhallást, a beszédészlelést és a beszédmegértést mérik. Másrészt teljes körűen felmérem az idegrendszer érésének folyamatát, kiegészítve az iskolaérettséghez szükséges képességek, készségek vizsgálatával.

Iskolás korúaknál, második osztálytól (esetleg első osztály végétől) a vizsgálat kiegészül írás és olvasás felméréssel is.

Ezen felmérések mellett részletes anamnézist is felveszek a szülőtől, melyből láthatom, hova vezethető vissza, hol van a gyökere az esetleges problémá(k)nak.

Intézményekbe (óvodákba, iskolákba) igény szerint kollégáimmal kimegyek szűrővizsgálatokat felvenni, melyek időtartama rövidebb, s egymás után, illetve párhuzamosan több gyermeket is tudunk szűrni.

A felmérések időtartama:

Kérjük, ne ijedjenek meg az időtartamok hosszúságától, már egy öt éves gyermek is gond nélkül végigcsinálja ezt a felmérést (még ha figyelemzavarral is küzd), hiszen a vizsgálat nagyon játékos, változatos, valamint igény szerint kisebb szüneteket is tartunk közben.

A szülők a vizsgálaton részt vesznek!

Árak:

A fenti vizsgálatoknál a részletes anamnézis felvétele is megtörténik, valamint magában foglalja a vizsgálati összefoglaló kiállítását. Amennyiben részletes Vizsgálati eredményre van szükség, azt plusz díjazás fejében tudjuk megírni.

Az árak változtatásának a jogát fenntartjuk!

Az Újkapu Központ üzemeltetője, fenntartója a NOBU Kft.

Az alábbi EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAKNAK vagyunk SZOLGÁLTATÓPARTNEREI:

{ Adatvédelem } { Előző oldal } { Főoldal }