Hírek

  Idén utoljára szervezünk nyílt napot Tanodánkban 2019. március 20-án 8.30-10.00 óráig, melyre szeretettel várjuk a Tanodánk iránt érdeklődő szülőket (XI.Brassó út 91.).

Betekintést nyerhettek a tanulócsoport helyszínébe, egy tanórába, valamint részt vehettek a tájékoztatón, ahol kérdéseitekre is szívesen válaszolunk.

0., 1. és 2. osztályunk iránt érdeklődő szülőket egyaránt szívesen várunk, korlátozott számban állnak még rendelkezésre helyeink.

A jelentkező gyermekeket a jelenlegi előkészítős csoportunkba hívjuk be próbanapokra előre egyeztetett időpontokban.

Jelentkezés a próbanapokra: ujkaputanodaja@gmail.com címen Gergely Anikó vezetőnél.
  Megnyitottuk Újkapu Tanodánkat Sasadon (XI.Brassó út 91.)! Még néhány helyünk van az első osztályban.
Szeretettel várjuk azon kisdiákokat, akik családias környezetben, alternatív pedagógiai módszerekkel, jó hangulatban, örömmel szeretnének iskolába járni!
Jelentkezés és érdeklődés Gergely Anikónál a +3620 466 2303-as telefonszámon, vagy a gergely.aniko@ujkapu.hu e-mail címen.
  Elindult a 2018/19-es tanév, melyben sok szeretettel várjuk az okosodni, ügyesedni kívánó gyermekeket A Fejlesztő Központunkba!
  Nyáron intenzív alapozó mozgásterápiás heteket tartunk. Minden terápiában és terápia előtt álló gyermeket szeretettel várunk! Bővebb információ »
  A szeptemberben induló tanodánkba várjuk még a magántanuló gyermekek jelentkezését iskola-előkészítő és első osztályainkba! SNI státusszal már nem tudunk gyermekeket fogadni, ezen 1-2 helyünk már betelt.
  Tanodánkba várjuk azon szülők gyermekeit, akik nem közoktatásban szeretnék taníttatni gyermekeiket, hanem családias környezetben, kis csoportban, az egyéni erősségek, gyengeségek figyelembe vételével!

Előkészítőnk programja úgy lesz felépítve, hogy minden olyan képességet, készséget fejlesszünk, ami az iskolai tanulmányokhoz szükséges lesz majd. Ezt pedagógiai, gyógypedagógiai és játékos eszközökkel kivitelezzük!

Az első osztályban a foglalkozásokba beépítjük az alternatív pedagógia eszközeit, szintén nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni erősségek, gyengeségek figyelembe vételére. A tehetséggondozás kifejezetten célunk lesz! Az alapozó mozgásterápia benne lesz a napirendben.

Tanodánk napirendje 8-16óráig lesz, az iskolai tanévhez igazítva.
Díjak: beiratkozás: 70e Ft, havidíj: 92e Ft/hó 10hónapon át.
Néhány helyünk van még! Jelentkezés: gergely.aniko@ujkapu.hu
  Kedves Szülők! Kedves Kollégák! Kedves Érdeklődők!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy 2018/19. tanévben megnyitjuk az Újkapu Diagnosztikai és Fejlesztő Központ mellett Újkapu Tanodánkat.

Tanodánk magántanulói státusszal 0. (iskola-előkészítő) és 1. évfolyamokat fog indítani, maximum 12-12 fővel.
Helyszín: XI. kerület.

Tanodánk terveit, céljait a csatolt file-ban találjátok!

Tanodánkról részletes tájékoztatást tartunk január 30-án, kedden 18.15 órai kezdettel a Budai Művészházban (XI. Brassó út 91.)

A tájékoztató ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mivel a hely befogadó képessége korlátozott.

Regisztrálni e-mailben lehet a gergely.aniko@ujkapu.hu vagy az agergely3@gmail.com címeken Gergely Anikónál.

A tájékoztatót Gergely Anikó és Sarkadi Kamilla fogja tartani, s egyeztetés alatt van a még tanító pedagógusok jelenléte.

Kérlek Titeket, ha tudtok még a környezetetekben korosztályban érintett családokat, érdeklődőket, számukra is továbbítsátok levelünket!

Izgatottan várom az első találkozást Veletek!

Köszönettel és üdvözlettel,
Gergely Anikó, a Tanoda vezetője

Bővebben »
  Nagy örömünkre szolgál, hogy 2017. októberében beindíthatjuk állatasszisztált terápiás foglalkozásainkat Csilivel, a segítőkutyával! Bővebben »
  Kedves Szülők!
Hamarosan kezdjük a 2017/18-as tanévet. A csoportok szervezése, beosztása szeptember 1-15-ig lesz; a foglalkozások a központban a szeptember 18-ai héten, a többi helyszínen az október 2-ai héten kezdődnek.
Aki a tavalyi beosztás szerint járna tovább, e-mailben jelezze! gergely.aniko@ujkapu.hu
Szeretettel várjunk gyermekeiteket!
  Kedves Szülők!
Az idei nyáron is szeretettel várjuk gyermekeiteket intenzív terápiás heteinken! Jelentkezzetek mielőbb, hogy ne maradjatok le! Bővebb információ itt!
  Szeretettel várjuk régi és új tanítványainkat a 2015/16-os tanévben alapozó mozgásterápiás foglalkozásainkon!

Újdonságként elindítjuk a Tactical Close Quarter Combat Akadémia (CQC) gyermek és női csoportjait! Bővebb információ a kezdő oldalunkon.
  Hamarosan véget ér a tanév, s készülünk a nyárra. A nyári programjainkkal kapcsolatos információkat megtalálják kezdő oldalunkon a pirossal kiemelt bokszban!
  Kedves Szülők!
Az Újkapu Központ a 2014/15-ös tanévben is szeretettel gyermekeiket felmérésekre és terápiákra, melyekről a honlapunk kezdő oldalán tájékozódhatnak!
  Kedves Szülők és Gyerekek!
Idén is várunk nyári táborainkba és az intenzív fejlesztéseken!
Bővebb információt a kezdő oldalon olvashattok!
  Központi helyszínünk 2013.szeptemberétől megváltozott.
Az új helyszín: XI. Gazdagrét, Kaptárkő u. 10.

{ Adatvédelem } { Előző oldal } { Főoldal }